“Love Story” by Erich Segal Quiz

 

IMG_20160321_100739

  1. How old was Jenny when she passed away    A.20    B. 21      C. 25     D. 26

 

  1. Jenny was diagnosed with  AHodgkin’s Lymphoma   B. Breast Cancer   C. Leukemia D.Kidney Failure

 

  1. Jenny and Ollie’s nick name for their yet-to-be-born son was   A. Gonzo B. Ollie the 5th                   C. Bozo                                     D.Bono

 

  1. Oliver met Jen when   A. he was looking for books at the Radcliffe library B. he was playing Hockey    C.he was running    D.he was on a date with another girl
  2. Oliver’s roommate was   A. Stephen Wozniacki          B. Ray Stratton        C. Peter Philip         D. Mark Barrett
  3. Phil was Jen’s   A. brother                   B. cousin                      C. father                       D. father-in-law
  4. Oliver’s Story ends with the words     A. I would be alive   B. I wish I were dead   C.  I wish Jenny were alive D. I cried
  5. To support Oliver and herself, Jenny      A. played the piano       B. taught       C. asked her father for money         D. helped her father with his pastry-making
  6. What does Oliver’s father say he will do if Oliver marries Jenny?    A. Have a hit man kill Jenny.    B. Cut Oliver out of his life.    C. Come to the wedding reluctantly.    D. Try to have the marriage annulled.

10. Which of the quotations belongs to Jenny?

A. “Jenny isn’t a lot of things, Oliver.”
B. “Forget Saks! Forget Neiman-Marcus! Forget Paris!”
C. “What can you say about a twenty-five year old girl that died?

D. “Love means never having to say you’re sorry.”

 

 

 

 

Answer key:

  1. C, 2. C, 3. C, 4. A, 5. B, 6. C, 7. D, 8. B, 9. B, 10.D.

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s