Tehnica trandafirului

Standard

100_5159

100_4991

100_4995100_4994

Inima trandafirului

Un trandafir seamana foarte mult cu viata: vei intalni tepi in cale, dar daca ai credinta in visele tale, in cele din urma vei trece dincolo de tepi, catre gloria florii. Continua sa privesti trandafirul, observa-i culoarea, textura si forma. Savureaza-i parfumul si gandeste-te doar la acest lucru minunat din viata ta. La inceput, alte ganduri iti vor patrunde in minte, distragandu-te de la inima trandafirului. Acesta este semnul unei minti neantrenate, dar nu te ingrijora, imbunatatirile vor aparea curand. Pur si simplu, readu-ti atentia asupra florii.

„Nu trebuie sa permitem ceasului si calendarului sa ascunda ochilor nostri faptul ca fiecare moment al vietii este un miracol si un mister.”

Fii perseverent si petrece timp savurand inima trandafirului. Dupa o saptamana sau doua vei reusi sa faci tehnica fara ca mintea ta sa cutreiere pe marginea altor subiecte. Acesta va fi primul indiciu ca preiei controlul asupra fortaretei mintii tale. Atunci, ea se va focaliza doar cand ii ordoni tu sa se focalizeze.

Ori tu esti cel care controleaza mintea, ori mintea este cea care te controleaza. Practic vorbind, vei observa ca te vei simti, de departe mult mai calm.

Autor: Robin S. Sharma

IMG_20160215_082903

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s