Medalion muzical – Constantin Nica

Standard

SENIORII TEATRULUI DIN PITEŞTI, SĂRBĂTORIŢI

PE SCENĂ

Articol scris de:
Data publicării: 13-02-2014

» Teatrul Davila Piteşti


Constantin Nica, alături de Irina Loghin
Constantin Nica, alături de Irina Loghin

Teatrul “Alexandru Davila” vă invită mâine, de la ora 18, la spectacolul- medalion “Nu m-am gândit la despărţire”, premiera fiind organizată în cinstea solistului piteştean Constantin Nica. Sărbătoritul cu ghiocei la tâmple va oferi un buchet de cântece publicului piteştean, avându-i ca invitaţi pe Iulia Pupezescu, Marius Bălan, Cristina Neacşu, Iulian Selea şi Gioni Bădulescu. Muzica va fi împletită cu dansul, momentele coregrafice fiind susţinute de baletul teatrului. Seara de divertisment va fi completată de scenete umoristice interpretate de actorii Mihaela Botis, Gabriela Roşu, Gabriela Stanciu, Diana Nica, Ionuţ Oanţă, George Gentea şi Mihai Nistor.

Cariera muzicală a lui Constantin Nica a fost pusă pe “portativul” Estradei teatrului din Piteşti. Artistul are în palmares peste 500 de cântece din repertoriul naţional şi internaţional, printre ele numărându-se şi melodiile regretatului cântăreţ Dan Spătaru, cu care a fost prieten “la cataramă”.

Cu vocea sa inconfundabilă, Constantin Nica a câştigat, în 1974, Trofeul “Crizantemei de aur” şi tot acum 40 de ani a fost laureat al Festivalului Internaţional de Canto “Hariclea Darclée”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s