„Tot ceea ce ne înconjoară este responsabilitatea noastră, a tuturor”.

Standard

Stiai ca 5 iunie este Ziua Mondială a Mediului?

Ziua Mondială a Mediului este una dintre principalele modalități prin care Organizația Națiunilor Unite promovează pe plan mondial conștientizarea importanței implicării omului în protecția mediului şi îmbunătățirea metodelor de a acționa în acest scop.

Omul e responsabil de tot ce se petrece in lumea in care traieste.

Elevii de liceu si de scoala generala vor sustine activitati educative de protejate a mediului. Prescolarii si elevii de clasa I vor participa la ateliere creative cu hârtie reciclată manual.

Mesajul este ca „Tot ceea ce ne înconjoară este responsabilitatea noastră, a tuturor” sau cum am scris in cartea cu povesti , aflata in curs de aparitie, „Respecta lumea in care traiesti!”

Ce ne ofera mediul in care traim?

Un copac cu flori, frunze si iarba, aer curat, inspiratie, ciripit de pasarele, cantecul greierilor,un loc de joaca pentru cei mari si cei mici, curcubeu, ploaie, ultraviolete.

100_8787

100_9353

101_8658

102_0319

100_9721

Give me a hug!

Give me a hug!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce ii dam noi in schimb mediului in care traim?

Gunoaie aruncate oriunde,( pentru ca in Romania domnul politist  nu da amenda celui care nu respecta bunul simt al traiului in comun, in aceeasi societate), fum de tigara (ca aproape toata lumea fumeaza), chistoace de tigari (ca doar nu o sa manac sau fumez si chistocul), poluare fonica (sa stie toata lumea ce iubitor, pasionat de muzica sunt eu! si ce macho sunt ca injur fluent, performant si cu volumul la maxim).

Toate aceste randuri le doresc a fi „food for thought” , adica sa ne puna pe ganduri, sa reflectam si sa fim atenti cu lumea in care traim, pentru ca dragostea, respectul si grija se intorc intotdeauna la cel ce le ofera din toata inima.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s