Placinta cu spanac si ciuperci

Placinta cu spanac si ciuperci

Ingrediente:

1 borcan spanac Olympia Spanac Olympia 580 ml

1 borcan ciuperci taiat (280 gr)

1 ceapa mica (optional)

sare, piper

1 pachet de foi de placinta Linco

unt pentru uns tava si foile

1 tava de iena sau tava de aragaz

Cum se face:

Pasul 1. Pregatesc umplutura de placinta

Folosesc robotul de bucatarie si toc marunt o ceapa, ciupercile (scurse de apa) si spanacul.

Adaug sare si piper.

Pasul 2. Ung tava cu unt/ulei sau margarina

Asez prima foaie peste care pun cubulete mici de unt/margarina. Asez astfel cateva foi pentru placinta (baza).

Pasul 3. Pun umplutura de placinta

Pasul 4. Acopar cu foi de placinta, avand grija sa ung foile cu ulei/margarina sau sa pun cubulete de unt printre foi. Folosesc un cutit de taiat pizza si tai placinta inainte de a o coace.

Pasul 5. Pun tava in cuptorul preincalzit si las la copt aproximativ 10 minute sau pana cand se rumeneste.

Se serveste calda sau rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s